Meer omzet en winst doordat jouw producten in belangrijke winkels liggen.

Positioneer jezelf als de beste leverancier. Zodat je een ijzersterke basis neerzet voor toekomstige omzet- en margegroei.

….zodat je snel start met de beste worden in jouw categorie.
Er is beperkt plek.

Meer omzet en winst doordat jouw producten in belangrijke winkels liggen.

Positioneer jezelf als de beste leverancier. Zodat je een ijzersterke basis neerzet voor toekomstige omzet- en margegroei.

….zodat je snel start met de beste worden in jouw categorie. Er is beperkt plek.

Herken je dit?

Maak met jouw producten de impact die je voor ogen hebt

Je wilt graag precies weten wanneer een retailer een product op gaat nemen, zodat je je kan focussen op dat wat je moet doen, om zo snel mogelijk op meer schappen te liggen. Eventuele bezwaren die de retailer opwerpt, wil je weg kunnen nemen. Sterker nog, je wilt ze voorkomen.

Je wilt een ideaal productassortiment hebben, waar zowel jij als de retailer voldoende aan verdienen, zodat je kan blijven investeren in groei. Daarbij wil je goede commerciële afspraken kunnen maken. Elke euro die je investeert, wil je investeren in de juiste dingen. Als je promoties moet doen heb je helder welke mogelijkheden er zijn en welke methodes de meeste toegevoegde waarde bieden.

Je wilt het gevoel hebben dat je snel schakelt, zodat je de concurrentie voorblijft en dat je snel verder kan met daar waar jij goed in bent.

De tijd is nu

Er komen steeds meer duurzame initiatieven op de markt die de wereld een beetje beter maken. Dat is fantastisch, maar dit betekent ook dat je snelheid moet maken als bedrijf. Zorg dat je een first mover bent.

Ik werk al meer dan 15 jaar in de voedingsindustrie en heb bij heel veel retailers aan tafel gezeten. Hier heb ik heel veel innovaties op de markt gezet. Ik begrijp dus precies wat je moet doen om indruk te maken, groei te realiseren én een professionele relatie op te bouwen met je klant.

Wanneer je met mij samenwerkt, leer je hoe je de retailwereld verovert, hoe je een sterk verhaal opbouwt, eventuele barrières wegneemt en echt iets komt brengen naar de retailer.

We zetten een ijzersterke fundering neer zodat je ook duurzame groei kan gaan genereren voor jouw bedrijf in retail. Je wilt namelijk niet alleen op die schappen komen, maar je wilt er ook genoeg aan verdienen en op die schappen blijven.

In 4 maanden ga je enorme stappen maken. Je krijgt toegang tot tools en werkwijzen die je altijd kan blijven gebruiken. Echt een investering in de toekomst van je bedrijf.

Na dit traject:

En het belangrijkste: je hebt geïnvesteerd in een duurzame toekomst van je bedrijf.

Onze klanten en partners zijn onder andere:

Retailtraject plantaardige producten I The GreenUp Company

Wat het traject inhoudt

Bespreek ik graag in een gesprek met je. Ik deel welke kansen ik voor je zie en wat daarvoor nodig is. Ik houd rekening met de fase waarin je bedrijf zit en wat ervoor nodig is om je producten op (meer) schappen krijgen. Op zo’n manier dat ze daar ook blijven.

Als je bent zoals ik, dan vind je de praktische invulling niet zo belangrijk. Wel dat we zo efficiënt en effectief mogelijk resultaten bereiken.

Wil je weten welke kansen ik voor jou zie?

Bonus in dit traject

Voor de klanten die voor 1 juni instappen geldt onderstaande bonus:

INNOVATIEKALENDER OP MAAT

Een bewezen werkwijze om ieder mutatiemoment met innovaties te komen. Zo zorgen we voor een strakke introductie bij klanten en zet je zo de basis neer voor je volgende innovaties.

Ik ben Danielle Mol…

…oprichter van The GreenUp Company. Het is mijn missie om plantaardig eten de norm te maken binnen retail. Door leveranciers te helpen groeien. Door de beste te worden. GreenUp dus.

Want: zodra plantaardige leveranciers de beste zijn, verandert de norm.

Toen ik bijna 15 jaar geleden in loondienst begon, was het mijn droom om een grote carrière te maken. Dat resulteerde erin dat ik enorme stappen maakte in mijn carrière en als 33-jarige als commercieel manager verantwoordelijk was voor 80 miljoen euro omzet.

Toch maakte het mij niet gelukkig. Na een periode waarin ik een fantastische wereldreis maakte en over land naar India reisde, besloot ik mij in te zetten voor bedrijven die bijdragen aan mijn missie. Nu combineer ik mijn commerciële ervaring met mijn ervaring als consument. Zelf eet ik namelijk al vijf jaar plantaardig.

Ik ben enorm ambitieus en werk graag met bedrijven die deze ambitie delen en continu willen verbeteren. Daarom wil ik je helpen om de beste te worden in de categorie. Dat begint al vanaf je lancering. De basis zet je maar één keer goed neer.

“Wij kunnen nu betere beslissingen maken in onze strategie.”

Danielle gaat vol passie te werk en leeft zich in in het betreffende product en de wereld daar omheen. Haar nuchtere, pro-actieve houding en gestructureerde manier van werken zorgen voor een hele prettige samenwerking.

Chantal Engelen I Dutch Edamame

“Door de samenwerking hebben we nieuwe groeikansen ontdekt.”

De samenwerking met Danielle is erg goed bevallen. Met haar input hebben wij onze trade marketing weten te verbeteren. Door haar ervaring en kennis, brengt ze interessante inzichten.

Mark Duppen I Commercieel

Manager Limax Mushrooms

Dit traject is voor bedrijven die:

  • Relatief nieuw zijn. Als je al wel wat omzet hebt bij kleine kanalen of horeca, is dit traject juist perfect voor je gang naar grotere klanten en past dit programma ook bij je. Als je inmiddels al gelist bent bij veel grote klanten in Nederland via het hoofdkantoor, help ik je graag verder in The Next Level. Als je twijfelt welk traject het beste past, kunnen we dit altijd bespreken in een call.
  • Bijdragen aan de plantaardige transitie. Je product hoeft niet (geheel) vegan te zijn, als het maar bijdraagt aan dat plantaardig de norm wordt. Denk dus ook aan bedrijven die bijdragen aan meer groente- en/of peulvruchten consumptie.