The Next Level

Voor plantaardige leveranciers die de beste willen zijn. En blijven.

The Next Level

Voor plantaardige leveranciers die de beste willen zijn. En blijven.

Word de beste samenwerkingspartner voor je klanten

Je weet dat de klantrelaties beter kunnen, dat je je klanten meer te bieden hebt en je pro-actiever kan zijn.

Er zijn veel ideeën binnen het bedrijf om te groeien, maar welke nu echt de meeste potentie hebben…

Haal het maximale uit je klantrelaties en de initiatieven die je samen ontplooit. Zodat je nog meer omzet en marge maakt.

….zodat je snel start met de beste worden in jouw categorie.
Er is beperkt plek.

In jouw bedrijf…

Jij wilt toch ook…

Ik ben Danielle Mol….

…oprichter van The GreenUp Company. Het is mijn missie om plantaardig eten de norm te maken. Door leveranciers te helpen groeien. Door de beste te worden. GreenUp dus.

Ik ben enorm ambitieus en werk graag met bedrijven die die ambitie delen. Continu willen verbeteren. Daarom wil ik je helpen om de beste te worden in de categorie. Die leverancier die de klanten uitdaagt, beter maakt. Die op het podium wil staan tijdens het Industributiediner. Waar ik zelf ook heb gestaan. 

P.s. als je de term Industributietrofee nog niet kent, zoek het op. Een podium tijdens dit diner wil je als doelstelling!

Zodra plantaardige leveranciers de beste zijn, verandert de norm.

Klaar voor de Next Level?

Ik werk al meer dan 15 jaar in de voedingsindustrie en heb heel vaak bijl retailer aan tafel gezeten. Hier heb ik altijd voor groei en professionalisering gezorgd. Of dit nu voor een margegroei van 25% of het op de markt brengen van innovaties die hardloper worden. Ik begrijp dus precies wat je moet doen om indruk te maken, groei te realiseren én een professionele relatie op te bouwen met je klant.

Of wat je moet doen om gerenommeerde prijzen te winnen als leverancier, waarbij je klanten je de hoogste waardering geven. Met bedrijven die dat podium willen bereiken, wil ik werken. En dan vasthouden. Ik zie altijd kansen.

Dit is wat je gaat neerzetten in dit traject…

Een strategischere partner
Worden voor je klanten

Efficiënter en effectiever
omgaan met je middelen

Een ijzersterke
Assortimentstrategie

Focus en overzicht

En tot slot help ik altijd met…

Dit alles leidt tot meer omzet en winst. En meer impact.

Onze klanten en partners zijn onder andere:

Wat het traject inhoudt:

Bespreek ik graag in een gesprek met je. Ik deel welke kansen ik voor je bedrijf zie en wat daarvoor nodig is. De elementen hier rechts zijn altijd onderdeel van dit traject.

De overige praktische invulling bespreken we in het gesprek. Als je bent zoals ik, dan vind je de exacte praktische invulling niet zo belangrijk. Wel dat we zo efficiënt en effectief mogelijk resultaten bereiken.

Persoonlijke begeleiding van Danielle

Uitgebreide kick-off en nulmeting op het kantoor in Amsterdam. Aan de hand van het GreenUp groeimodel© bepalen we waar we nu staan en na deze sessie is er een duidelijke koers en focus voor de komende maanden.

Strategische sessies

Hierin bespreken we de strategie en acties om je doelen te behalen en belangrijke vraagstukken die er spelen. Ik houd jou en je groeiteam tussentijds en tijdens de meeting accountable en help focussen op dat waar de winst ligt.

E-mail toegang; per e-mail antwoord op je vragen

Support en advies via een gemeenschappelijke schijf

Hier kan je feedback vragen op je documenten. Denk aan presentaties, analyse, onderzoeken, content, onderhandelingen, designs of wat er dan ook speelt. Belangrijke meetings met klanten bereiden we samen voor.

Toegang tot de online omgeving

Deze online omgeving is dé plek ter ondersteuning waar je templates, formats, handouts en voorbeelden kan vinden. Denk dus ook aan belangrijke accountmanagement & trade marketing tools als fair share en promotie-effectiviteit. Ik help je deze toe te passen op jouw bedrijf om zo je omzet en marge te verbeteren.

Toegang tot mijn uitgebreide netwerk

Bonus wanneer je voor 1 juni instapt…

WHATSAPP SUPPORT

Altijd toegang tot Danielle. Je kan haar daar een tekstbericht en/of spraakbericht sturen over wat er nu belangrijk en/of urgent is. Voor klanten is dit goud waard. Je kan snel en efficiënt weer verder.

INNOVATIEKALENDER OP MAAT

Een bewezen werkwijze om ieder mutatiemoment met innovaties te komen, op maat gemaakt voor de timings in jouw categorie.

Ik zie snel kansen en we zullen dus ook meteen beginnen met resultaat neerzetten. Om echt te zorgen voor een transformatie in je bedrijf, heb je een langere samenwerking nodig. Ik bespreek in een gesprek graag de kansen die ik voor je zie.

“Wij kunnen nu betere beslissingen maken in onze strategie.”

Danielle gaat vol passie te werk en leeft zich in in het betreffende product en de wereld daar omheen. Haar nuchtere, pro-actieve houding en gestructureerde manier van werken zorgen voor een hele prettige samenwerking.

Chantal Engelen I Dutch Edamame

“Door de samenwerking hebben we nieuwe groeikansen ontdekt.”

De samenwerking met Danielle is erg goed bevallen. Met haar input hebben wij onze trade marketing weten te verbeteren. Door haar ervaring en kennis, brengt ze interessante inzichten.

Mark Duppen I Commercieel

Manager Limax Mushrooms

Succes in de plantaardige productcategorie I The GreenUp Company

Dit traject is voor bedrijven die…