Qoot workshop: Tips om kans op opname te vergroten

Tips om kans op opname schap plantaardige producten te vergroten I The GreenUp Company

Eind januari gaf ik een webinar aan Qoot Lebanon. een agri-food innovation cluster geïnitieerd door Berrytech en de Nederlandse overheid, begeleid door o.a. Foodvalley.

In dit artikel neem ik je mee met de belangrijkste tips die ik heb gedeeld. Iedere categorie in foodretail is weer anders, maar voor iedere innovatie geldt dat je je kansen op de volgende manieren kan vergroten:

Ik zie veel start-ups struggelen omdat ze geen retailervaring hebben. Vaak stellen ze mij de vraag: wanneer ben ik er nou klaar voor? Ik heb hier een framework en werkwijze voor ontwikkeld. Je kan altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplannen.

Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie?