Pure Profit™ voor leidende food brands en hun partners:

Voor duurzame food merken en private label leveranciers die willen doorgroeien naar de positie van captain of the category. 

Maximaal winstgevend vanuit je krachtigste positie richting category leader.

Leveranciers van food merken die met hun duurzame ingrediënten/technologieën of andere innovatieve sourcing, willen doorgroeien naar de meest waardevolle partner van hun klanten.

Van inwisselbaar en discussie over prijs, naar maximaal winstgevend vanuit je krachtigste positie.

The GreenUp Company is op een missie om plantaardig de norm te maken.

Om deze norm te veranderen, is het van belang dat de verkopen van plantaardige producten, veel hoger gaan worden. Dat betekent dat leveranciers van deze producten, nog beter moeten worden in wat zij doen.  

Daar helpen wij ze bij. Door hen te helpen een van de belangrijkste leveranciers te worden van hun klanten. En dat te blijven.

Wij bieden trajecten om de beste leverancier te worden.

AFHANKELIJK VAN DE FASE WAARIN JE BEDRIJF ZICH NU BEVINDT:

Bedrijven met een relatief nieuw merk/concept, die retail willen betreden die snappen dat je de basis maar een keer goed zet.

Voor bedrijven die al actief zijn binnen retail die vinden dat het beter kan en moet. Bedrijven die klaar zijn voor next level.

Vragen?

Mocht je graag willen samenwerken en niet weten of je behoefte past in een van deze trajecten, neem dan even contact op met het team via onderstaand contactformulier of een mail naar info@thegreenupcompany.com.

Soms maakt Danielle ook tijd voor een workshop of presentatie over de vegan transitie. Daarnaast werkt ze graag samen met andere plantaardige pioniers om de transitie te versnellen.