Hoe een ‘killer sales deck’ te bouwen

Maak een killer salesdeck als plantaardige leverancier I The GreenUp Company

Kitchen Republic is een fantastische plek in Amsterdam voor startende en groeiende food concepten. Recent had ik een heel leuk gesprek met hen over hoe je nu impact maakt met je presentatie. 

Het valt mij op dat er vaak wordt gepraat over een sales pitch. Deze term gebruik ik zelf niet, omdat dit erg klinkt als een verkooppraatje van een paar minuten. In mijn samenwerkingen werken we toe naar een presentatie waarin je echt iets komt brengen. Wat moet leiden tot een samenwerking.

Het belangrijkste wat ik als eerste altijd meegeef is dat je moet nadenken over wie je tegenover je hebt. Bij welk bedrijf deze persoon werkt, wat de doelen zijn, welke uitdagingen er zijn en hoe jij vooral: waarde komt brengen.

Het werd een heel leuk interview (Quin Mero is echt een schrijftalent). Klik hieronder om het artikel te lezen.

Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie?