Interview met Ellen van Natuurell

Danielle Mol I The GreenUp Company

Het afgelopen jaar heb ik mijn netwerk enorm uitgebreid als het gaat om het ontmoeten van andere ondernemers die zich inzetten voor de transitie naar meer plantaardig.

Zo kwam ik ook op Ellen van Natuurell en we wisselden af en toe berichtjes uit. Toen ze me vroeg of ik in haar ‘Plantaardige Praat’ wilde komen, zei ik meteen ja. Ook gewoon heel leuk om haar te ontmoeten.

En zo ging ik, op een van de warmste dagen van het jaar, naar haar mooie huis in Ulft.

Wat een enthousiaste vrouw en super wat ze doet. Ze is nu ook begonnen met de verkoop van hondenkoeken (stiekem ook voor o.a. katten, ik heb samples mee voor de kitten die over 2 weken bij ons komt wonen).

Kijk nu de video hieronder, waarin ik meer vertel over waarom ik ben gaan doen wat ik doe en wat ik wil bereiken.

Ik zie veel start-ups struggelen omdat ze geen retailervaring hebben. Vaak stellen ze mij de vraag: wanneer ben ik er nou klaar voor? Ik heb hier een framework en werkwijze voor ontwikkeld. Je kan altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij inplannen.

Wil je weten welke mogelijkheden ik voor jou zie?