Ik help plantaardige leveranciers de beste te worden in hun productcategorie zodat ze veel meer omzet en marge maken.

Download de Whitepaper

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut ero labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Je bent manager en/of founder bij een plantaardige leverancier. Iemand met grote ambities. Impact maken is belangrijk voor je. En beter worden als bedrijf. Want je wilt één van de belangrijkste leveranciers van je klanten worden. En blijven.

Daar kan ik je bij helpen.

Je streeft met je bedrijf naar een plantaardige wereld. Of dit nu is vanuit gezondheid, liefde voor de dieren of het klimaat. Of een combinatie van deze redenen. Natuurlijk wil je ook zoveel mogelijk van je producten verkopen. Niet alleen voor de omzet, maar ook omdat je de wereld wat beter achter wilt laten.

Je wilt de beste leverancier zijn. Het streven is niet alleen een groeiend marktaandeel, je wilt ook een duurzame partner zijn voor je klanten. Zodat de plantaardige business groeit.

Met bedrijven zoals die van jou, werk ik graag samen.

Want als plantaardige leveranciers de beste zijn, komt mijn missie dichterbij:

Plantaardig eten de norm maken

Onze klanten en partners zijn onder andere:

Ik ben Danielle Mol…

…oprichter van The GreenUp Company. Het is mijn missie om plantaardig eten de norm te maken binnen retail. Meer groen op de borden. Door leveranciers te helpen groeien en de beste te worden. GreenUp dus.

Want het is enorm nodig, die groei.. Voor het klimaat, voor onze gezondheid, voor de dieren. (Ik ben overigens benieuwd naar jouw motivatie….)

Toen ik meer dan 15 jaar geleden mijn eerste baan kreeg na mijn studie, was het mijn grote droom om carrière te maken. Ik maakte enorme stappen en werd als 33-jarige commercieel manager bij Hessing, verantwoordelijk voor 80 miljoen euro, met een team van 5 mensen. We wonnen prijzen en waren succesvol.

Toch nam ik ontslag. Ik droomde altijd al van een wereldreis. We reisden over land naar India, door Iran en Pakistan (ja, ik wijk graag van de gebaande paden af).

Na terugkomst besloot ik mij in te gaan zetten voor mijn missie: dat plantaardig eten de norm wordt.

Ik combineer nu mijn commerciële ervaring in retail, met mijn passie en ervaring als consument. Zelf eet ik namelijk al vijf jaar plantaardig.

Je wilt de beste leverancier zijn

Of je nu al actief bent in retail of niet.
Wij hebben 2 trajecten:

Bedrijven met een relatief nieuw merk/concept, die retail willen betreden die snappen dat je de basis maar een keer goed zet.

Voor bedrijven die al actief zijn binnen retail die vinden dat het beter kan en moet. Bedrijven die klaar zijn voor next level.

“Wij kunnen nu betere beslissingen maken in onze strategie.”

Danielle gaat vol passie te werk en leeft zich in in het betreffende product en de wereld daar omheen. Haar nuchtere, pro-actieve houding en gestructureerde manier van werken zorgen voor een hele prettige samenwerking.

Chantal Engelen I Dutch Edamame

“Door de samenwerking hebben we nieuwe groeikansen ontdekt.”

De samenwerking met Danielle is erg goed bevallen. Met haar input hebben wij onze trade marketing weten te verbeteren. Door haar ervaring en kennis, brengt ze interessante inzichten.

Mark Duppen I Commercieel

Manager Limax Mushrooms

Want als plantaardige leveranciers de beste zijn, komt mijn missie dichterbij:

Plantaardig eten de norm maken

Ontvang mails met mijn belangrijkste inzichten

Ik houd ze scherp en simpel.